Menu

Zobacz pełne menu Balu Sylwestrowego

Przystawka

Terina z łososia z musem rakowym
piklowana rzodkiewka / kapary / sos miodowo-musztardowy / pieczywo

Zupa

Krem z pieczonego buraka
wędzony ser / emulsja pietruszkowa / czarnuszka

Deser

Crème brullee z owocowym kawiorem

Bufet słodki

Ciasto (2 rodzaje)
Mini deserki (2 rodzaje)
Kawa, herbata, woda, soki

O wyznaczonej godzinie

Tort czekoladowy
wypiekany przez hotelowego cukiernika

Danie główne

Pierś z kaczki
puree z zielonego groszku / paprykowy ryż / sos z leśnych grzybów

Zimny bufet

Zimne nóżki
Tymbaliki drobiowe
Roladki z szynki z sałatką wiejską
Schab w galarecie
Płyta mięs pieczonych
Galantyna drobiowa z morelami
Przekąska z pstrąga w galarecie
Sałatka farmerska
Pieczywo, masło
Zimne sosy, warzywa marynowane

Bufet gorący

Zupa gulaszowa po węgiersku
Pieczone żeberka na kiszonej kapuście
Pieczeń z szynki w sosie grzybowym
Żółte curry z kurczaka z warzywami orientalnymi

Kulinarna niespodzianka w trakcie trwania balu sylwestrowego!